Blog - Idea Projek Tahun Akhir

idea projek tahun akhir

Pagi2 buta macam gini aku just nak cerita tentang blog ni.....

Blog ni dibangunkan oleh aku sendiri sebagai projek aku yang terbaru untuk tahun 2010 ni. Al maklumlah aku da lama xbuat aper2 entry pun kat suma blog aku..

Kebanyakan blog aku suma senyap tanpa khabar berita.. Orang cakap blog xbertuan... Tapi sume blog tu xmengecewakan aku... Ada la jugak duit makan tiap2 bulan. Pasal hal ni akan aku cerita kat entry aku seterunya...

Ni Logo bg blog aku nie...
idea projek tahun akhir

Dalam blog ni aku bahasakan aku En.Wan, sebab kat tempat keje aku suma student panggil aku mcm gitu.

So nak memudahkan urusan aku ngan student yang bakal masuk blog aku so aku bahasakan diri sebagai En.Wan.

Kat blog aku yang lain aku tetap sebagai BlogLeader.

Byk sebenarnya idea aku untuk blog aku ni. Tapi pelan2 kayuh lelama akan ada memacam kat situ.

Buat masa ni, ni ajer la yang ada. Huhuhu.....

Jom masuk blog aku yang terbaru....

Idea Projek Tahun Akhir

p/s : da lama simpan kat draft baru nak publish... hehehe

Comments

Popular posts from this blog

Cara Mendaftar Dan Menjadi Pemandu Uber / Uber Partner

Kawasan Yang Sudah Mempunyai Perkhidmatan Uber. Update New City 15 Mac 2017!!!

Kesan Buruk Melakukan Onani

Cara Mendaftar Pemandu Uber Menggunakan Aplikasi Telefon Pintar

Kawasan Yang Terdapat Perkhidmatan Uber Di Malaysia.