Info - Semakan Daftar Pemilih

Assalammualaikum

Ada tak antara korang ni berumur 21 Tahun keatas... dimana diperingkat umur ni korang da layak sangat...

Bukan layak masuk Disko atau Pub... Tapi layak untuk menjadi pengundi berdaftar....

Tadi saja jer round kat youtube, so ternampak la video pasal mengundi ni.... tu yang teringat nak buat entry pasal daftar pemilih ni....

Semoga korang dapat manfaat...

Adakah Anda Sudah Mendaftar Sebagai Pemilih?

Korang sudah ke belum? Kalau belum korang leh masuk kat website SPR untuk mendapat info cara nak daftar sebagai pemilih...

Ni link dia.... http://www.spr.gov.my/

Semakan Daftar Pemilih SPR pilihanraya 2012 Umno BN Pas PKR Dap
Laman Web Rasmi SPR


Semakan Daftar Pemilih

Untuk yang sudah daftar pula... Bolehlah korang buat semakan kat link ni.... http://daftarj.spr.gov.my/NEWDAFTARJ/

Semakan Daftar Pemilih SPR pilihanraya 2012 Umno BN Pas PKR Dap
Semakan Daftar Pemilih

Korang masukkan jer no ic korang kat situ... Macam kat anak panah aku tunjuk tu...

Tu jer... Malas nak tulis panjang-panjang, badan masih penat berjalan lagi... hehehe...

Adios...

BlogLeaderTalk
Apabila Orang Lama Kembali Semula Di Sini

Comments

~cik atin~ said…
dah daftar. tp name xsah ag. punyer lah semnagt nak ngundi nih. hu3

Popular posts from this blog

Cara Mendaftar Dan Menjadi Pemandu Uber / Uber Partner

Cara Mendaftar Pemandu Uber Menggunakan Aplikasi Telefon Pintar

Kawasan Yang Sudah Mempunyai Perkhidmatan Uber. Update New City 15 Mac 2017!!!

Kesan Buruk Melakukan Onani

Bagaimana Cara Mendaftar Jadi Pengguna / Rider Uber