Jumaat - Kata-kata Hikmah untuk korang!

Salam,

Hari ni aku nak buat entry pendek jer.... Taknak cakap banyak hari Jumaat ni..




Meminjam kata-kata profesor Ungku Aziz......

Rajin bercakap,rajin bekerja - bagus sekali
Rajin bekerja,malas bercakap - kene buli
Malas bekerja,rajin bercakap - wayang cina
Malas bekerja,malas bercakap - tak guna
Malas bekerja,suka mengadu - nyanyok
Malas bekerja,selalu ponteng - baik berhenti
Malas bekerja,suka menyibuk - baik mati............

Sendiri mau ingat yer kengkawan....

Comments

nasir hamzah said…
huhu.. nh rasanya jatuh no2 kot.sb tu kene buli jer :(
Liyana Izzati said…
Hahha. Dalam tu maksud dia. Malas bekerja, suka menyibuk : Baik Mati. Betul gak.
abg pasar said…
Boleh tambah satu lagi..

Malas menulis. Nak tulis entry pendek jer.. Jangan jadik blogger..

Hehe.. whoops.. Jangan mare..
BlogLeader said…
Peh pedas ko nyer comment.... hahahaha...

Nak jadi blogger tak semestinya kene tulis byk... tapi yang penting isi yang ingin disampaikan...

-Nak menang jugak aku ni... hehehe...

Peace to all readers...
abg pasar said…
ye la.. kadang2 nak tulis panjang2 pun tgh kering idea... kalau tgh ada idea tu... sampai 2-3 pos aku buat. kalau tgh takder.. 2-3 hari pun takder entri baru..
abg pasar said…
Bro.. nak join projek blogger tak? Boleh naikkan ranking dan trafik..
BlogLeader said…
Ok jugak la tu...

Aku da 2 3 tahun aper tak tulis... hehehe....

Ni baru nak aktif balik...
abg pasar said…
This comment has been removed by a blog administrator.
abg pasar said…
sori.. x tau knp dgn PM smalam.. takleh nak hantar.. ada lagi nak kena setting tu..
BlogLeader said…
xder hal... aku pun xjumpa cara nak reply thread ko..

Popular posts from this blog

Cara Mendaftar Dan Menjadi Pemandu Uber / Uber Partner

Kawasan Yang Sudah Mempunyai Perkhidmatan Uber. Update New City 15 Mac 2017!!!

Kesan Buruk Melakukan Onani

Cara Mendaftar Pemandu Uber Menggunakan Aplikasi Telefon Pintar

Kawasan Yang Terdapat Perkhidmatan Uber Di Malaysia.