Tips - Bagaimana nak jadi Guru hanya dengan SPM

Assalamualaikum / salam sejahtera,

Tahu tak korang bahawa kerjaya guru di Malaysia bermula dengan lulusan SPM sahaja? Mungkin rahsia ini tidak ramai yang mengetahuinya kerana beberapa sebab seperti tiada sumber informasi seperti buku rujukan khusus, tidak dapat mengikuti perkembangan pendidikan semasa, dan tiada sumber yang tepat.

Hanya dengan menggunakan kelulusan SPM, seseorang individu itu tidak perlu menempuh laluan sukar bagi mengejar impian untuk menjadi seorang guru.


Kawan baik aku ada menghasilkan satu panduan yang mendedahkan RAHSIA BESAR bukan sahaja kerjaya guru lepasan SPM, tetapi ada 8 lagi saluran perguruan di Malaysia. Ni kalau aku bold dan highlight ni maknanya penting tau.

Jika benar ada antara korang yang serius untuk menjadi seorang guru, maka panduan ini amat sesuai untuk korang jadikan rujukan. Klik link kat bawah untuk memilikinya :

http://goo.gl/bPblY

Panduan ini ditulis berdasarkan informasi kerjaya guru yang terkini. Kegagalan untuk memilikinya bakal melambatkan laluan korang untuk menjadi seorang guru.

Salam kejayaan,

BlogLeader

Comments

man said…
masuk maktab perguruan je..hehehheh