Posts

Showing posts from October 11, 2010

Lucky Draw - Tahniah Kepada Encik Putera Kita

Image
Salam

Tahniah aku ucapkan pada en Putera kita... Kerana berjaya menjadi follower aku yang ke 100... Pasni yang ke 150 plak...
En Putera
Hadiah nyer plak, dapat tempat didalam list blog di dropdown tab menu aku dan ada hadiah misteri hahahaha...




Kat sini cita skit pasal en Putera ni...
Nama Betol (mungkin nama ic kot) :   Badrul Hisham
Nama Pena Blog                            :   Putera
Nama Blog                                     :   Lagu dan Diri Ku
Join Blog                                        :   Sejak Feb 2010
Info Diri                                         :    Seorang yang simple dan happy go lucky
                                                          (dia yg kata, bukan aku kata tau......)

Lucky Draw - Siapa la yang bertuah...

Image
Salam,

Hari aku xnak cite panjang....

Just nak bgtau, aku da tuka Dropdown Tab Menu yang baru...

So, sesiapa yang menjadi follower aku yang ke -100 akan aku letakkan nama blog dia kat dalam kategori "blog".

Kira macam kontest kocik la ni.... huhuhu...


Mari2 kita tengok siapa yang kene...