Posts

Showing posts from October 25, 2010

Kursus Kahwin - Tatatertib Menghadiri Kursus Perkahwinan

Image
Salam

Okay hari ini aku sambung balik citer pasal kursus perkahwinan. Kalau sebelum ni aku citer kenapa perlu pegi kursus perkahwinan kan, hari ini aku nak bg tips plak tentang tatatertib menghadiri Kursus Kawin...


Kalau korang x ikut tips ni... serupa korang xpayah pegi jer kursus ni... G kawin kat Siam... Sebab kursus ni la akan membantu korang bila da berumah tangga nanti. Aku sampai sekarang masih rujuk lagi nota² kalau ada benda aku musykil atau berlaku sesuatu dalam rumah tangga aku...

Okeh kita teruskan ngan tips² yang berkenaan... Kosongkan minda korang, tarik nafas dalam², tahan selama 5 saat kendian lepas.... Buat 3 kali, pastu teruskan pembacaaan....

1
2
3
4
5






Okay mula membaca.....

Tips 1 

Bangun sebelum subuh, pastu g mandi, kalau boleh niat mandi untuk bersihkan diri kerana Allah Taala, aku tau ramai antara korang masuk tandas pun xbaca doa kan, so hari ini korang baca la doa masuk tandas sekali. Cari la doa² tu kat dalam internet, kat dalam blog² saudara kita yang belajar…