Posts

Showing posts from August 22, 2008

Assalamualaikum

Hari ini saya masuk kerja saya ternampak buku ASB saya.

Tahukah anda ASB anda boleh digunakan untuk menjadi sumber kewangan kedua anda.

Saya tahu ada dikalangan anda yang tidak tahu. Tujuan anda melabur pun hanya sekadar ikut orang cakap melabur untuk masa depan.
Tapi anda tidak tahu menggunakan ASB tu sebaiknya.

Takper, dalam penulisan saya seterusnya saya akan menceritakan tentang hal ini.

Semoga sukses dalam hidup.

Enjoy!

--
Silalah lawati website-website saya ini.

http://blogleadertalk.blogspot.com
http://www.SegarNetwork.com/hebat01
http://www.youtube.com/watch?v=obesZRL-_LQ
http://www.maskahwin.com/index.php?ref=BlogLeader
http://rm5je.com/?ref=291
http://www.perigiduit.com/?ref=Blew01
http://kuasaduit.webs.com/
http://www.thevideosense.com/user/kuasaduit/

Apakah persediaan anda untuk Ramadhan akan datang?

Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Hari ini Jumaat, hari paling saya malas nak kerja hehe. Maklumlah esok kan cuti. Lebih kurang seminggu lagikan Ramadhan nak tiba. Peh pejam celik jer dah setahun.

Bulan Ramadhan ini ada bermacam kenangan terindah dan terburuk kita semua pernah lalui. Betul tak? Ada yang putus jarilah, dapat bonuslah, dan sebagainya. Ada rakan saya tuh, Ibu beliau pergi dalam bulan Ramadhan, Takziah untuk beliau.

Dalam bulan mulia ini juga, bagi yang berniaga mulalah meningkatkan jualan masing-masing, yang buat bisnes MLM dan sewaktunya mulalah kuatkan cari orang bawah. Apapun yang u'all buat jangan sampai merosakkan kemuliaan bulan Ramadhan nanti. Saya tahu dalam bisnes ini kena ada taktik-taktik tipu walaupun sikit. Saya pun ada pengalaman dalam join bisnes sedemikian.

Tapi saya tidak pernah serik, walaupun dah berpuluh ribu abis dalam MLM dan internet bisnes saya tetap berusaha untuk capai impian. Biar orang cakap kita ni bangang dan bodoh sebab masih terus buat…