Posts

Showing posts from April 19, 2012

Video Youtube - Kenyataan Zed Zaidi Tentang Artis Luar

Image
Salam.

Korang ada tengok rancangan Melodi tak kat Tv3 hari Ahad aritu... Aku sebab takder keje aritu tu yang aku layankan ajer....
Rupa-rupanya masih ada kontroversi pasal brader Aaron Aziz kita menang Bintang Popular hari tu... Aku ingatkan tidak ada apa-apa cerita da....
Rupanya ada orang terbaca kat Twitter Zed Zaidi... dia cakap pasal hal ni... aku xtau apa-apa pun pasal ni... so malas la aku nak cerita pasal hal orang...
Tapi kan, naper perlu nak bangkitkan hal ni yer.... dulu zaman hero-hero lain menang Bintang Popular pun ada perkara sama jugak berlaku... ada ajer perkara berbangkit tak puas hati lah, salah undilah, tak adil lah dan sebagainya...
Cuba korang ingat balik kata-kata dalam cerita Seniman Bujang Lapok tu.... "Lu punya nasib lu makan, dia punya nasib dia makan, apa salah kita makan sama-sama"
Ini aku amik kat youtube scene Singh Pak Guard tu cakap... korang tengok kat minit 4.20....

Persoalannya, naper masih perlu ada hasad dengki mendengki?????

Kalau koran…