Posts

Showing posts from April 15, 2012

Berita - Pemain Bolasepak Kelab Itali Piermario Morosini Mati Di Ketika Bermain

Image
Salam,


Kalau sudah sampai ajalnya, tidak akan tertangguh walaupun sesaat... Memang sudah tertulis dalam rencana hidup pemain bola sepak ini akan mati ketika bermain bolasepak dan mati bukan dalam Islam...


Siapa pun kita, bila dan cara kita mati itu memang sudah ditetapkan oleh Allah S.W.T.... Tidak akan terlewat dan tidak akan tercepat...

Tutorial - Bagaimana Nak Jadikan Entry Blog Keluar Kat Facebook Secara Automatik

Image
Salam
Teruja tak korang tengok tajuk entry aku kali ni... Ni la yang aku dok buat entry testing banyak-banyak hari tu...  Mesti korang pun naik menyampahkan ngan entry aku tu.... Yela aku kene la buat banyak supaya aku dapat result yang terbaik. 


Kalau aku tak test n error.. tak dapat la aku nak buat tutorial ni untuk ajar korang. Mungkin ada yang da tau... Kalau da tau sila beri komen dan feedback kat aku... ok.
Okeh... Kita teruskan dengan agenda kita... Enjoy....