Posts

Showing posts from April 4, 2012

Pendapat Anda - Jadi Tauke Tahu Buat Kerja Atau Tahu Arah Orang Buat Kerja

Image
Salam,

Aku dapat idea nak buat entry ni masa kat car wash hari tu... Ini semua berpunca dari kebosanan aku menunggu kereta orang umah aku siap dicuci oleh pekerja-pekerja asing yang berasal dari India itu.


Nak jadikan cerita hari tu ramai sangat orang "malas" nak basuh kereta sendiri. Tu yang ramai hantar basuh kat car wash.. Termasuk lah aku hehehe...

Sebenarnya awal bulan, semua orang masih berduit lagi... tu pasal rajin hantar carwash....